Menin poikakaverin kainaloon rauhoittumaan, vatsassa vänsi, mutta mieli rauhoittui silmin nähden kun olin rakkaani kainalossa. Liikutteli välillä hitaasti kullia pepussa, otti sen kokonaan pois ja sitten taas pani kunnolla, kunnes ei voinut mitän vaan laukesi mun pepun sisälle. Näin sitä usein puistoissa, tai jokirannassa. Kai sitä voisi suostua, sanoin. Kulta vitsaili jotain naureskellen, mutta olin niin jännittynyt, että se vitsi meni kyllä multa ihan ohi. Toinen miehistä työnsi sormia peppuun ja toinen pilluun. Liikuttelin itseäni ylös ja alas. Menin keittiön keittämän kahvia ja kysyin vierailta juoko ne kahvia? Kieli liikkui vaativana klitoriksella ja välillä tunkeutui mun märkän pilluun. Tämä tapahtui Tampereella, loppuvuodesta 2011. Mietin kuinka mahtavaa olisikaan saada just nyt kulli peppuun, sehän oli yksi mun fantasia. Odotin siis innolla näkemistä eikä mennyt kauaa kun näkeminen muuttui kiihkeäksi ja löysin itseni makaamasta sängyllä, ilman housuja ja kulta jalkojen välissä nuolemassa mun pillua. Ja ihanat varpaasi Julkaistu Anne ja Kristiina, siemennesteet suihin., John (7K) Anne ja Timo, Anonyymi (8K) anne ottaa suihin., Zim (7K) Anne saa kyytiä., Aventure (9K) Anne tekee jaloin., Jak (9K) anne tekee SEN NYT jakelle, anonyymi (13K) Anne teki minusta rattopoikansa, Aventurer (6K) Anne. Mies otti sormet pois ja työnsi kullia hitaasti pepuun. Nuolin kullin puhtaaksi ja mies sanoi menevänsä vessaan.

Posliini vai karvat seksitreffit kuopio

Toinen mies tuli mun viereeni ja riisui multa vaatteita samalla kun imin toisen kullia. Nauratti koko tilanne, mutta en sentän nauranut äneen, kuten usein teen. Olin houkutellut erässä messu tapahtumassa tapaamani nuoren todella kaunis vartaloisen naidun naisen Janikan kanssani mökilleni ja sain hänet antautumaan rakastelun. Eroottisia Novelleja, valkkaa omasi ja tilaa ilmaiseksi! Samalla toinen mies kysyi saako laittaa sormensa mun peppuun. Hän jatkoi kertomista, että sillä olisi kaksi miestä valmiina ja toinen varustettukin mukavalla kullilla. Nyt tai ei koskaan. Sängyn reunalla istunut mies siirtyi mun jalkojen väliin ja nuoli mun pillua toisen miehen näykkiessä mun nännejä. En osannut sanoa mitän, olin niin jännittynyt. Nousin sohvalta ja menin painamaan aukaisunappia ja samalla avasin ulko-oven. Toivottelin hauskaa iltaa ja kehotin pitämän housut jalassa ja minut mielessä, vaikka tiesin kyllä ettei hän pettäisi, katsoa saattaa mutta siinäpä se, joten jatkoin työntekoa rauhallisin mielin.

vähän hämärän peitossa, etten oikein tiennyt oliko nukuttu vai naitu, ilmeisesti nukuttu. En ollut ikinä tuntenut muuta kuin dildon samaan aikaan molemmissa reiissä, mutta tämä oli kyllä jotain. Kommenttilaatikko löytyy jokaisen tarinan lopusta. Olin menossa sinne muutenkin, joten suostuin. Jalat tutisten tulin takas sohvalle ja istuin lepämän. Sain pian orgasmin ja toinen teki tuloaan. Syökä ja juokaa välillä jotain, kehotin ja kävelin pesuhuoneeseen. Mutta ei tarvinnut kauaa imeä tätä miestäkän kun laukesi aikamoisella voimalla mun suuhun. Tunsin kuinka mies hitaasti työnsi kullinsa mun peppuun. Poikakaveri lähti ja istuin takaisin miehen viereen. Mies jatkoi peppuun panemista ja mitä kovempaa pani, sitä enempi laukesin. Nojasin työtasoon ja mies tunki kullinsa mun pilluun.


Tummahiuksinen Jaana tykkä kovasta kyrvästä suomiseksiä spermat selkän amatöriseksiä kotimaista pokea nussia rajusti Mr Lothar.


Gratis online sex hookups keuruu

Lue loppuun, post to, peruuta). Menin miesten keskelle, eikä tarvinnut odotella kun miesten kädet vaelteli pitkin mun vartaloa kiusoitellen. Oli outoa mennä miehen viereen nukkumaan, jota ei tuntenut, mutta olin niin väsynyt ettei se haitannut ajatusta enempä. Housut kastui pelkästä ajatuksesta. Sen jälkeen laukesi mies mun suuhun ja spermaa taisi olla pitkin naamaakin.

Itsetyydytys vinkkejä miehille paksu pillu

Sormet pepussa oli tehdä mut hulluksi Poikakaveri nuolaisi välillä klitorista ja pillua ja kysyi: miten on, voiko hän ilmoittaa että suostuin näkemän nämä miehet? Kulta nosti pänsä mun jalkojen välistä ja esitti todella yllättävän kysymyksen siinä kesken kaiken: suostunko olemaan kahden miehen kanssa yhtä aikaa, vaikka itse ei olisi paikalla? Nukahdin taas heräsin joskus aamulla, enkä oikein tiedä oliko kaikki naiminen unta vai totta koska näin untakin naimisesta. En kerinnyt sanomaan mitän, kun tunsin lämpimän kielen klitoriksella. Pyysi mua tulemaan sen pälle ja laittoi kullinsa mun pilluun.